Om oss

EL-produkter ble etablert i 1989 som et engros-firma i belysningsbransjen. Virksomheten startet med produksjon og salg av belysningsprodukter, og har utviklet seg til å bli en betydelig aktør på det norske markedet innen segmentet.
Vi er lokalisert i Saunesmarka Industriområde i Ulsteinvik, der vi disponerer i overkant av 1000m² kontor og lagerlokale, samt en avdeling på Skedsmokorset.
Fem salgsrepresentanter dekker hele landet og følger opp kundene med jevnlige besøk. Våre kunder er i hovedsak elektroinstallatører som jobber i alt fra små enkeltmannsforetak til store landsdekkende bedrifter.

Vi har et stort sortiment innen LED (Light Emitting Diode) belysning til både bolig, industri og prosjektmarkedet, der vi benytter siste tilgjengelige teknologi innen LED, drivere og lysstyring.

Som et ledd i vår strategi har vi investert i et avansert lysmålingslaboratorium, hvor vi dokumenterer lysmengde, spredningsvinkel, fargetemperatur etc. for våre produkt. Data fra laboratoriet overføres til lysberegningsprogramvare, og tilbys til andre samarbeidspartnere som prosjekterer lys. EL-produkter har egen avdeling for prosjektering og lysberegning av anlegg hvor våre produkt benyttes.

Ulsteinvik har en sentral plassering i Norge sett under ett, og et godt utbygd kommunikasjons-/transportsystem. Dette muliggjør at våre kunder i store deler av landet mottar leveranser fra oss dagen etter bestilling.

EL-Produkter inngikk i mai 2018 et tett samarbeid medfor å kunne tilby kundene et enda bredere sortiment innen belysning og belysningsstyring.   

Begge selskapene er i dag eid av det Svenske Industrikonsernet