Om ossEL-produkter ble etablert i 1989 som et engros firma i belysningsbransjen og våre kunder er elektroinstallatører over hele Norge. Åtte salgsrepresentanter dekker hele landet og følger opp kundene med jevnlige besøk.

EL-produkter startet virksomheten med produksjon og salg av belysningsprodukter.

Vi har utviklet og produserer vårt eget fiberoptiske lyssystem, der vi skreddersyr anlegg etter kundens ønsker og spesifikasjoner. Dette gjør at vi kan levere anlegg i løpet av få dager.

EL-produkter har et stort sortiment innen LED (Light Emitting Diode) belysning der vi benytter siste tilgjengelige teknologi innen Power LED og transformatorer.

EL-Produkter er i dag en betydelig aktør på det norske markedet innen segmentet. Vi er lokalisert i Saunesmarka Industriområde i Ulsteinvik, der vi disponerer i overkant av 1000m² kontor og lagerlokale.

Som et ledd i vår strategi har vi investert i et avansert lysmålingslaboratorium, hvor vi dokumenterer lysmengde, spredningsvinkel, fargetemperatur etc. for våre produkt. Data fra laboratoriet overføres til lysberegningsprogramvare, og tilbys til andre samarbeidspartnere som prosjekterer lys. EL-produkter har egen avdeling for prosjektering og lysberegning av anlegg hvor våre produkt benyttes.

Ulsteinvik har en sentral plassering i Norge sett under ett, og et godt utbygd kommunikasjon/ transportsystem. Dette muliggjør at våre kunder i store deler av landet mottar leveranser fra oss dagen etter bestilling.EL-Produkter ble i desember 2013 oppkjøpt, og er i dag en del av LAGERCRANTZ GROUP